Hotel Azúr, Siófok

2018. május 8-9.

Alan Wolk

Alan Wolk

Second Screen Society - USA
Amerikai Egyesült Államok
Társalapító és and Vezető elemző a TV[R]EV-nél

„Ha egy kicsit is ismeri a televíziózást, valószínűleg ismeri Alan Wolkot.” Így jellemzi az Adweek az Over The Top. How The Internet Is (Slowly But Surely) Changing The Television Industry bestseller íróját.

A Slate főszerkesztője, Jacob Weisberg csodálatos kritikát írt az Over The Top című könyvről, amely a New York Review of Books címlapsztorijaként jelent meg, Wolk kötetét pedig jelenleg számos egyetem és üzleti főiskola tankönyvként használja, beleértve az USC Marshall School of Businesst is.

Biztonsággal állíthatjuk, hogy Wolk, akit a Wired a Közösségi televíziózás és mobiltelevíziózás 20 legjobb gondolkodója közé választott be, az iparág egyik legbefolyásosabb gondolatvezére.

A TV[R]EV társalapítójaként és vezető elemzőjeként Wolk létrehozta a médiaipar egyik hasznos weboldalát Hollywood, a Szilícium-völgy és a Madison Avenue eljövendő változásainak megértésére.

Wolk széles körben írt és beszélt ezekről a küszöbön álló változásokról, valamint ezek televíziós reklám-ökoszisztémára gyakorolt hatásáról. Kizárólag a TV[R]EV globális konzultációs szolgáltatásokon keresztül osztja meg ismereteit, amely egyedi kutatásokat és trendjelentéseket, valamint útmutatást nyújt az MVPD-k, a reklámtechnológiai startupok és egyéb médiához kötődő vállalkozások márkaépítéséhez és hálózati termékfejlesztéséhez. Ezenkívül Wolk a MediaLink főtanácsadójaként is tevékenykedik.

A Slate, a Forbes, a Decider és más ipari híroldalak állandó munkatársát és rovatvezezőjét, Wolkot az NPR-től kezdve a The New York Times-on keresztül, a CBC National News-ig mindenki meginterjúvolja és idézi, nemrég pedig a közszolgálati televízióban is szerepelt, a Brian Lehrer Showban, amelyben a televíziózás jövőjéről beszélt.


Co-Founder and Lead Analyst at TV[R]EV

“If you know anything about television, you probably know Alan Wolk.” That’s how Adweek describes the best-selling author of Over The Top. How The Internet Is (Slowly But Surely) Changing The Television Industry.

Slate Editor-in-Chief Jacob Weisberg wrote a stellar review of Over The Top that was featured in a cover story in the New York Review of Books, and Wolk’s tome is currently being used as a textbook at a number of colleges and business schools, including USC’s Marshall School of Business.

It's safe to say that Wolk, who has also been recognized by Wired as one of the Top 20 Thinkers In Social TV and Second Screen, has established himself as one of the industry's most influential thought leaders.

As co-founder and lead analyst of TV[R]EV, Wolk has created one of the media industry's go-to sites for understanding the changes coming from Hollywood, Silicon Valley, Madison Avenue and beyond.

Wolk has written and spoken extensively about these upcoming changes and their effect on television’s advertising ecosystem. He shares his insights on an exclusive basis via TV[R]EV’s global consulting services, which provides bespoke research and trend reports, plus guidance on branding and product development for networks, MVPDs, ad tech startups and other media-related companies. Wolk also serves as Senior Advisor for MediaLink.

A frequent contributor to and columnist for Slate, Forbes, Decider and other industry news sites, Wolk has been interviewed and quoted by everyone from NPR to The New York Times to CBC National News and recently appeared on a segment of public television's Brian Lehrer Show about the future of TV.


Kapcsolat

Alan honlapja
2018. május 8.
Digital Hungary

Bankfiók a mobilodon - a Monzo Story

2015 februárjában Tom Blomfield, a GoCardless korábbi alapítója azzal az eltökélt szándékkal alapította meg a Monzo-t, hogy a világ legjobb …

Városfejlesztés plakátokkal

Teljesen átalakulhat a következő években a köztéri hirdetések piaca. Az óriásplakátok szép lassan eltűnnek, a digitális eszközök pedig hamarosan …

Bear Grylls, a pr és a túlélő üzemmód

Ha a vállalat kommunikációját egy tortához hasonlítjuk, akkor a pr lenne a tojás, nélküle nem áll össze és nem marad egyben az egész – véli Lakatos …

További cikkek a konferenciához tartozó online magazinunkon, a Digital Hungary-n

Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink