Bodócsi Erika

Bodócsi Erika

TV2 Csoport
Magyarország
TV2 Tartalomterjesztési Igazgató

A TV2 Csoport lineáris csatornáinak és digitális tartalmainak értékesítéséért felelős szakember immár 15 tevékeny évet tudhat maga mögött a telekommunikáció és a média területén.
Marketing szakközgazdászként és üzletfejlesztőként kiemelten fontos számára az innovatív és stratégiai szemléletmód, az új megoldások, valamint a fenntartható értékteremtés, melyekben vezetőként és szakemberként is egyaránt hisz. Széles körű szakmai tapasztalatát olyan nagy nevű cégeknél szerezte meg, mint a Pfizer, az Ernst&Young, a Magyar Telekom, Viacom és a TV2.
Több a magyar és a Közép-Kelet európai piacon új innovatív platform, termék (VOD, OTT, TV csomag) és stratégia irányvonal megtervezésében, piacra vitelében és megvalósításában vett és vesz részt.
2021. június 17.
18:35–19:15
CÉLRA TARTÁS

A személyre szabott televíziózás. Interaktivitás a láthatáron.

Bíró Balázs (Tarr Kft., Magyarország), Bodócsi Erika (TV2 Csoport , Magyarország), Holló Márta (ATV, Magyarország), Lukács Csilla (ATV, Magyarország), Gerlei Gyöngyvér (Antenna Hungária, Magyarország), Lennert Márton (Vodafone, Magyarország), Gyömöri Enikő (Magyar Telekom, Magyarország)