Király Márta Borbála

Király Márta Borbála

Magyarország
Király Márti pénzügyi és befektetési tanácsadó, vagyon felépítési és vagyon megőrzési specialista , a King Financial tulajdonosa, a Tudatos Pénzügyek alapítója, a MetLife területi igazgatója,nemzetközi előadó, az MDRT (Million Dollar Round Table) kiemelt Top of the Table tagja és a Life Happens amerikai központú nemzetközi edukációs szervezet Közép-Európai, 13 országért felelős nagykövete.
Márti az egyetem mellett kezdett el a pénzügyi szektorban dolgozni, ami akkora szerelem és szenvedély lett az életében, hogy végül hivatásául is ezt a területet választotta. Elkötelezett abban, hogy tudását és tapasztalatait minél szélesebb körben megossza képzései keretében, és abban, hogy Magyarországon egyedülálló szolgáltatási színvonalat biztosítson ügyfelei és partnerei számára. Általános célja, hogy a lakosság tudatosabban álljon pénzügyeihez és a jövő tervezéséhez ennek érdekében indította a Tudatos Pénzügyek közösségi tudásmegosztó bázist és felületet.
Nemzetközi előadóként 2018-ban érte el az eddigi legnagyobb felkérését, amikor is Los Angelesben 15 ezer embernek adott elő, de állt már színpadon Sydney-ben és Miami-ban is.
Az MDRT- keresztül már három hazai alapítványt is támogatott saját jótékonysági tevékenységével. Vallja, hogy annak, akinek van, adni is kötelessége.
2021. június 16.