Hotel Azúr, Siófok

2019. május 7-8.

Mit akar a fogyasztód?

2019. május 7.
Tuesday
18:25–18:40
SalesHungary
Megnézem a programban

Hogyan realizáld észrevétlenül potenciális vásárlóid igényeit, még mielőtt ő maga tudna róluk és legfőképp: hogyan előzd meg őt, hogy meggyőzhesd mielőtt más megteszi helyetted. Meddig kell dönteniük?

Gyakran vagyunk úgy, hogy úgy gondoljuk, pontosan tudjuk a terméküknek vagy szolgáltatásunknak mik a hívószavai, mitől választ minket az ügyfelünk. Aztán hozhatja úgy a sors, hogy a törvényi szabályozás pont ezt a vélt vagy valós előnyünket szűnteti meg, mindezt egyik napról a másikra. Ha ebben a helyzetben rájövünk mit is akar valóban az ügyfél, és kiderül nem is az volt a legfőbb érvünk, amit évekig vagy akár évtizedekig értékesítési érvként használtunk: az tudomány. Vagy szerencse?
Mindemellett az is kérdés a 21. században, hogy mit és mennyire kell digitalizálni. Mi az, ami az ügyfeleinknek valóban segítség és hol van az a pont, ahol a digitalizáció már nem helyettesít, nem helyettesítheti az embert. Ezekre a kérdésekre keresem a választ és mutatom be a Fundamenta milyen válaszokat talált.

Előadó

Szabó Linda

Szabó Linda

Fundamenta