Perszonál és céges márkázásra készített terjesztett podcastok és online videók.

2023. április 26.
Wednesday
14:00–14:40
Podcastek
Megnézem a programban

Beke Zoltán: Podcasttel a személyes és céges márkaépítés az ipari szektorban is lehetséges.
Beke Zoltán, a Mortoff Kft. alapítója immár 1 éve házigazdája az Ipar 4.0 Backstage szakmai podcast csatornának, ahol a digitalizáció és az ipar 4.0 átalakulás technológiai, szervezeti és emberi aspektusairól beszélget vendégeivel, hogy hazai gyártóvállalatokat inspiráljon a 4. ipari forradalomba való bekapcsolódásra.
A Mortoff a hazai piac egyik elismert IT tanácsadó és szolgáltató vállalkozása, amely a Covid után új platformot keresett, hogy ipari megoldásainak szűk és speciális célcsoportját megszólítsa. Hogyan járult hozzá a podcast a cég szolgáltatásainak népszerűsítéséhez, és nyitott-e új kapukat az IT-tanácsadó számára? Hány konferenciatermet töltenének meg a podcast által elért ipari szakemberek? Válaszok az előadásban, gyakorlati tanácsokkal megspékelve!

Pauer Krisztina:
A Lélek Koffein azoknak szól, akiknek fontos, hogy életük kisebb-nagyobb, színes darabkájából megépítsék önmaguk harmonikus, kiegyensúlyozott képét. Azt a mozaikképet, amire büszkén és elégedetten tekintenek, tudva, hogy ők alakították olyanná, amilyen, és választották ki, hogy mely mozaiknak hol legyen a helye benne. Azt az önmagukat, akit ismernek, akit szeretnek, akire bármikor számíthatnak, aki erős, aki él a lehetőségekkel és mindig talpra áll. ALélek Koffein ehhez a kirakósjátékhoz szolgál útmutatóval. 2016-ban egy bloggal indult, ami később podcast-sorozattal bővült, ezeket workshopok követték, majd vállalati well-being tréningek. Mind a négy csatornán megszállottan dolgozom az álmom megvalósításán: hogy segítsek másoknak kezelni az elakadásokat, kríziseket, utat találni az egyensúly és önazonosság felé, megtalálni az erőt, a biztonságot és a stabilitást önmagukban.
Saját utamra az egyensúlyteremtés felé kislányom, Luca születése után léptem. Ekkor jöttem rá, hogy nemcsak a környezet hat ránk, hanem mi is a környezetünkre.
Hogy a jóllétet, a mentális és lelki egészséget lehet tanulni. És akkor jöttem rá arra is, hogy amit megtanultam, azt tanítani is szeretném, és segíteni akarok vele másoknak könnyebbé tenni a saját útjukat. Mert az életet nem túlélni, hanem megélni kell.
A Lélek Koffein küldetése, hogy másoknak is segítséget nyújtson az önfejlesztésben, a mentális egészség megőrzésében, az egyensúly megteremtésében. A Lélek Koffein az én tökéletes mozaikfotóm. Én nem ételeket, italokat, szállodákat, vagy éppen kozmetikai termékeket mutatok be a Lélek Koffeinen keresztül, hanem, hogyan és miként tudjuk jobbá tenni az életünket. Szakemberek, eszközök, praktikákon keresztül.
Erő, energia, az élet minőségi szeretete, egy márka, ami mögött az én személyiségem áll. Egy márka, ami olyan nőknek szól, akiknek fontos az egyediség, akiknek fontos a belső harmónia, akiknek fontos a lélek, de közben megtudják, vagy meg akarják élni a nőiességüket.
Akik kimerik és ki tudják fejezni a sebezhetőségüket, s vállalják a könnyeiket.
Akik teljesen egyedül tettek le valamit az asztalra, akiknek fontos az önismeret, akik keresik az új lehetőségeket, akik nem túlélni, hanem megélni szeretnék az életet.
Akik akár Anyaként, vagy gyermek nélkül, de Nőként, Társként, Munkavállalóként a belső harmóniájukért dolgoznak, a akik kíváncsian várják és meg szeretnék tanulni, vagy éppen megakarják élni az élet adta lehetőségeket, örömöket.
Akik tudják, hogy mi az a "mélypont" és összeomlott lélekkel minden erejükkel teremteni tudnak és fel tudtak állni a padlóról.
Fogalmam nincsen arról hányan vannak, de hiszem, hogy nekik szól a Lélek Koffein.

Előadó