Research Hungary - Kutatás: Mit csinálnak az emberek 17.00 és 22.00 óra között?

2023. április 25.
Tuesday
11:52–12:08
Plenáris
Megnézem a programban

Vajon mit csinálunk, amikor nem dolgozunk? Mivel töltjük a szabadidőnket? Milyen „otthoni munkák” teszik fárasztóbbá a napunkat? Milyen tevékenységek előzik meg a vacsorát és az azt követő médiahasználatot? Mikor bújunk az ágyba és vajon mit csinálunk, amikor nem csinálunk semmit? Előadásomban a tavalyi adatokkal is összevetem az NRC exkluzív kutatásának eredményét és választ adok ezekre a kérdésekre. Gyertek, tartsatok velem, és nézzük meg együtt, hogy mi történik a hazai otthonokban 17 és 22 óra között.

Talán még mindig tartja magát az a nézet, hogy az emberek a home office-ban tovább dolgoznak, azonban már a tavalyi kutatásunknál is látszódott, hogy az otthon dolgozók bizony hamarabb abbahagyják a munkát, mint azok akik irodában, műhelyben vagy egyéb nem otthon végezhető területen dolgoznak.

De vajon mit csinálunk, amikor nem dolgozunk? Mivel töltjük a szabadidőnket? Milyen „otthoni munkák„ teszik fárasztóbbá a napunkat? Milyen tevékenységek előzik meg a vacsorát és az azt követő médiahasználatot? Mikor bújunk az ágyba és vajon mit csinálunk, amikor nem csinálunk semmit? Előadásomban a tavalyi adatokkal is összevetem az NRC exkluzív kutatásának az eredményét és választ adok ezekre a kérdésekre. Gyertek tartsatok velem és nézzük meg együtt, hogy mi történik a hazai otthonokban 17-22 óra között.

Előadó