A mesterkélt civilizáció forradalma

2024. április 23–24. Siófok, Hotel Azúr

Erős Attila

Dot Creative

Magyarország

    Erős Attila

Erős Attila kifejezetten aktív résztvevője a hazai digitális szakmai életnek. Alapító szereplője a hazai IAB-nak, de közel egy évtizeden keresztül töltött be vezető szerepet az Ügynökségi szövetségben (MAKSZ) előbb az online szekció elnökeként, majd a MAKSZ-on belüli átalakulás után az elnökség digitális tanácsadójaként, ahol a mai napig egyedülálló módon sikeresen indították be többek között a hazai egyetemekkel közösen a nappali tagozaton felvehető digitális képzést.
 
Ezen túlmenően nevéhez fűződik a hazai Programmatic piac elindítása. 2014-ben az ő ötletére indulhatott el az első programmatic ügynökségi csapat hazai szakemberekkel (Cadreon, mostani nevén Matterkind) és a szervezésében jött létre 5 ország kiadóit támogatva az első kiadó oldali programmatic meetup Budapesten 2014-ben. Az általa felügyelt hazai programmatic cég több mint 10 ország hirdetőit szolgálta ki a hazai szakemberekkel, ezzel rendkívül nagy lökést adva a magyar programmatic piacnak és szakember képzésnek.
 
2010-től 2023-ig az IPG-Mediabrands digitális cégeit vezette, ahonnan 2023. áprilisában a DOT-hoz igazolt, mint Digital Business Partner, ahol a média terület fejlesztésért és a különböző divíziók hatékonyabb együttműködéséért felel.
 
A pesti közgázon pénzügy/befektetés- és kockázatelemző szakirányon (marketing-kommunikáció mellékszakirányon) végzett, emellett objektum orientált programozásból (ma divatosabb néven computer science) is diplomázott.

Kapcsolat

2024. április 23.

Pajor Attila (Magyarország, GroupM), Erős Attila (Magyarország, Dot Creative), Horváth Tamás (Magyarország, Teads), Vámos Viktor (Magyarország, Addig), Radnai Péter (Magyarország, AMC), Vladimir Arendelovic (Magyarország, Media Experience)