Regisztráció, árak

A Média Digital Hungary 2021 Cabrio konferenciát a vendégeink, az előadóink és a kollégáink biztonsága érdekében Budapesten, a Visual Europe Group helyszínén tartjuk meg. 
A 25 éves konferenciasorozat idei eseménye hibrid lesz, mert egyrészt élőben, folyamatosan, online közvetítjük a két nap programjait, de megtartva cabrio jellegét személyes jelenlétre, biztonságos találkozóra is mód nyílik
A részletes program, PDF formátumban innen tölthető le: KLIKK

A közvetítés un. Full HD minőségű, interaktív, internetes adás - a közönség bevonásával. 
Az előadások és beszélgetések felvételeit kizárólagosan a jegyet vásárlók részére biztosítjuk az eseményt követően kb. 2 héttel.

Figyelem! A jegyet vásárlók az október 11-12-13-án megrendezésre kerülő Internet Hungary Konferenciára automatikusan 10% kedvezményt kapnak.

Késői belépőjegyek ára (június 12.-15.):
 I.    nap  12.000.-  + áfa
II.    nap  12.000.-  + áfa
I.-II. nap  16.000.- + áfa
Belépő a helyszínre  ELFOGYOTT : 
Figyelem! Kizárólag az online jegy együttes vásárlásával biztosított a helyszíni belépőjegy megvétele.
Kérjük előbb jelölje be a kívánt napot, vagy napokat, majd azt követően engedi a helyszíni belépőjegy kijelölését a rendszer. 
Jelenlegi szabályozás szerint védettségi igazolvánnyal látogatható.

 A konferencia online megtekintésére, illetve a konferencián helyszíni részvételre az jogosult, aki a jelentkezési díjat a konferencia napjáig már befizette.

"Kedves online- és offline Konferencialátogatóink! Kérjük, hogy a Média-Digital Hungary 2021 Cabrio Konferencián - a fellépők érdekei alapján - sem a helyszínen, sem az online adás során mozgókép-, vagy hangfelvételt ne készítsenek, illetve ezek sokszorosítása, közzététele szintén tilos. A jogosulatlan felvétel készítése és közreadása személyiségi- és szerzői jogokat sért, ezért jogi következményeket vonhat maga után."


Kérlek iratkozz fel a Facebook Reboot Hungary csoportjára.
A csoporttagok 10% kedvezményt kapnak a mindenkori konferenciáink részvételi árából.

A regisztrációt lezártuk.