Hotel Azúr, Siófok

2019. május 7-8.

Ismertető

A Media Hungary 2018 konferencián a média, a reklám, a kommunikáció, a kereskedelem és a további kapcsolódó ágazatok képviselői gyakorlatias, a hétköznapi munkában alkalmazható ötleteket és fejlesztéseket mutatnak be, kiemelt figyelmet szentelve a fogyasztói élményhez kapcsolódó témáknak. Néhány kérdés – természetesen a teljesség igénye nélkül – a több mint kétszáz hazai és külföldi előadó közreműködésével zajló szakmai programhoz kapcsolódva:

A Média Hungária konferenciairoda független rendezvényszervező cég:

– A Konferenciairoda tevékenysége kizárólag szakmai kérdések megvitatására, az edukációra irányul, valamint az újdonságok bemutatására az üzleti élet, a stratégia és az eszközök területén.

– Rendezvényein igyekszik minden üzleti/piaci oldalnak helyett biztosítani és találkozópontként is működni.

 Nem  áll mögötte üzleti alapon működő szövetség, vagyis szövetségi köntösbe csomagolt üzleti tevékenység.

– Nem ügynökség vagy más kereskedelmi szolgáltató, amely a rendezvényein keresztül szervez ügyfeleket (így érdekében áll kizárni a konkurenseket és azok megoldásait.”

– Az Media Hungary szervezőit a program összeállítása során kifejezetten a szakmaiság, és a teljességre - vagy legalábbis a sokrétűségre való törekvés vezérelte, s ezzel párhuzamosan igyekeztek elkerülni azt, hogy a politika belopakodjon az előadótermekbe, pártmérlegelések, politikai súlyozások mételyezzék meg az okos, tárgyszerű szakmai beszélgetéseket.
Kérünk mindenkit, hogy segítse ezt a szándékot, maradjon meg a rendezvény továbbra is a média, a netpolgárok, a piaci szereplők, ügynökségek, a hirdetők, a fejlesztők és az egész internet legfontosabb szakmaifórumának.

A konferencia programjában a fenti célkitűzésekhez illeszkedő előadások, fórumok, workshopok, szakmai kiállítások, valamint mesterkurzusok szerepelnek. 

 A konferencia két napján 5-5 teremben az alábbi főbb témakörök feldolgozását tervezzük: 

A Média Hungária cégismertető innen tölthető le 

A konferenciairoda szakmai lapja a digitalhungary.hu

Kedves kollégák!

Reméljük, hogy az elmúlt két évtizedben szerzett személyes tapasztalatok, közvetett benyomások, illetve a korábbi konferenciák szakmai visszhangja alapján 2018. május 08-9-én Ön is velünk tart a 23. Media Hungary konferencián, a magyar médiapiac meghatározó rendezvényén.

Megtisztelő figyelmüket köszönve, üdvözlettel:                                                                                                          

Csermely Ákos


Fő támogatónk

Kiemelt támogatóink

További támogatóink